Contact US
Imunitet
Za prirodno jačanje imuniteta

Za prirodno jačanje imuniteta

Med je najvažniji pčelinji proizvod, poznat u ishrani još od prahistorijskog doba.  

Zdrava ishrana za djecu

Dijete koje se zdravo hrani je zdravo dijete. To zna svaki roditelj. Isto tako, roditelji znaju da je danas, iako živimo u vremenu izobilja kada je hrana u pitanju, teže nego bilo kada u prošlosti organizovati i obezbijediti zdravu ishranu za djecu.  Saznajte zašto je to tako i šta možete učiniti kako bi se vaše dijete zdravo hranilo. 

Ljeto je - da li je djeci potreban D3 tokom ljetnjih mjeseci?

Vitamin D3 je važan za svako dijete, jer između ostalog, doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju. A da li ste znali da njega još nazivaju i "vitamin sunca" ?  To je zato što pod uticajem sunčevih zraka, neaktivan oblik vitamina D, prelazi u aktivan – vitamin D3. Saznajte da li se primjena preporučuje i tokom ljetnjih mjeseci. 

Moć prirode

Priroda je bogata hranljivim supstancama, neophodnim svim živim bićima, pa i čovjeku. Otkrivamo neke od njenih ljekovitih moći. 

Cink u ishrani

Cink je mineral koji je neophodan kada govorimo o dobrom zdravlju. Zbog toga je veoma važno da ga unosimo dovoljno. Saznajte zašto je sve važan i koja hrana ga sadrži u najvećoj mjeri. 

DHA i u drugoj godini života?

Prvih nekoliko godina rasta i razvoja su veoma važne za postavljanje temelja budućeg zdravlja djeteta. Zbog toga je od presudne važnosti da dijete od samog početka unosi sve neophodne hranljive materije.