Contact US

26. недела бременост

Дали претходно сте направиле тест за оптоварување на гликоза? Ако не сте, време е. Дознајте кои хранливи материи се важни за развојот на видот на бебето. Секако, подготвивме и интересни податоци за растот и напредокот на бебето кон крајот на вториот триместар од бременоста. Дознајте повеќе.