Contact US
Pregnatol DHA for you! logo
Pregnatol DHA for you!

Pregnatol DHA for you!
За здрав развој на мозокот и видот на бебето

Дознај повеќе
Pregnatol DHA for you!
Pregnatol Multi + Active Folate for you! logo
Pregnatol Multi + Active Folate for you!

Pregnatol Multi + Active Folate for you!
Употреба во текот на бременоста и доењето

Дознај повеќе
Pregnatol Multi + Active Folate for you!
Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you! logo
Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you!

Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you!
Фолна киселина во активна форма

Дознај повеќе
Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you!
Pregnatol DHA for you!

Pregnatol DHA for you!
За здрав развој на мозокот и видот на бебето

Дознај повеќе
 • Бебиња и деца

  Bebe i deca
 • Трудници

  Trudnice
 • Возрасни

  Odrasli
Pregnatol Multi + Active Folate for you!

Pregnatol Multi + Active Folate for you!
Употреба во текот на бременоста и доењето

Дознај повеќе
 • Бебиња и деца

  Bebe i deca
 • Трудници

  Trudnice
 • Возрасни

  Odrasli
Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you!

Pregnatol Active Folate + Vit B12 for you!
Фолна киселина во активна форма

Дознај повеќе
 • Бебиња и деца

  Bebe i deca
 • Трудници

  Trudnice
 • Возрасни

  Odrasli