Contact US
Правила за користење

Правила за користење

Содржината која 4UPharma ја објавува на оваа веб страница нема правна обврска за давање на професионални здравствени совети или останати совети.

Содржината на оваа веб страница е исклучиво од едукативен карактер. Содржината не е наменета како медицински или здравствен совет и не треба да се користи со цел поставување на дијагноза или терапија за било кој проблем.

Исто така, не е замена за професионален совет од квалификуван здравствен работник. Советуваме секогаш да побарате помош од стручно лице кога е во прашање било каква здравствена состојба, како и пред започнување со било каква терапија.