Contact US

20. недела бременост

Вие сте точно на половина пат од бременоста! Одлично! Можеби ви се чини дека времето поминало, а можеби и се одолговлекувало. Сè зависи од тоа колку е предизвик вашата бременост досега. Погледнете што ве очекува во 20-та недела од бременоста.