Contact US

Воспаление на крајниците (тонзилитис) кај деца и возрасни 

Воспаление на крајниците (тонзилитис) се јавува често, особено во доцна есен, зима и рана пролет. Децата се разболуваат многу почесто од возрасните. Научете како да ги препознаете симптомите и што да правите.