Contact US

Здрава исхрана за деца

Детето кое се храни здраво е здраво дете. Секој родител го знае тоа. Исто така, родителите знаат дека денес, иако живееме во време на изобилство кога е храната во прашање, потешко од било кое време во минатото е да се организира и да се обезбеди здрава исхрана за децата. 

Дознајте зошто е тоа така и што можете да направите за да му помогнете на вашето дете да се храни здраво.