Contact US

16. недела од бременоста

Бременоста станува возбудлива. Трудниот стомак расте, повеќе нема гадење и повраќање. Сега редовните контроли се позабавни за гинекологот. Ако имате ултразвук оваа недела, може повторно да го слушнете малото чукање на срцето. Прочитајте како расте бебето во 16-та недела од бременоста и какви совети им се даваат на идните мајки.