Contact US

Што е потребно да се направи за да се подготви детето за градинка и училиште?

И додека летните денови се сè пократки, ние сме се поблиску до крајот на распустот и повторно враќањето во градинка и училиште. Безгрижните сончеви денови и многу слободно време ќе бидат заменети со построга организација на денот, поголема дисциплина и обврски за најмалите.