Contact US

18. недела бременост

Доколку до сега не сте ги почувствувале движењата на бебето, сега сте на чекор од тоа уникатно искуство. Тоа не значи дека бебето било мирно до 18-та недела од бременоста, туку дека сега станало толку големо и силно што можете да го почувствувате. Прочитајте што прави бебето во стомакот кога ќе ги почувствувате неговите движења.