Contact US

17. недела бременост

Многу нешта се менуваат од ден на ден. Оние идни мајки кои се навикнати да спијат на стомак ќе мора да се збогуваат со оваа поза. Спиењето на стомак, од овој период на бременост, може да го наруши протокот на крв до бебето. Сега е најдобро да почнете да се навикнувате на новата положба, на страна. Дознајте се што е важно за 17-та недела од бременоста.