Contact US

Вакцинацијата против Ковид 19 е безбедна за бремени жени

„Вакцинирањето против Ковид-19 е безбедна за бремени жени“, објави Британскиот комитет за вакцинација и имунизација, официјално препорачувајќи им на идните мајки да се вакцинираат против Ковид-19.