Contact US

Bimunal Imuno i Viranto Forte - kada i koji treba primijeniti kod mališana?

Viranto Forte je, baš kao i Bimunal Imuno, sirup koji sadrži sastojke prirodnog porijekla i vitamine i minerale. Saznajte kada i kako treba primjenjivati svaki od njih. 

Bimunal Imuno namijenjen imunitetu 

Bimunal Imuno preporučujemo za imunitet. Preporučena dnevna doza sirupa Bimunal Imuno je 10 ml. 

Kao jedan od glavnih sastojaka sirupa Bimunal Imuno, ekstrakt ploda crne zove doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema. Istu funkciju imaju i vitamini C i D, cink i bakar.  

Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar vitamin D i med. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlakanima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”. 

Viranto Forte – na prvoj liniji odbrane od gripe i prehlade 

Viranto Forte sirup treba primijeniti što prije, najbolje u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripe. Dnevna preporučena doza za djecu od 1 do 12 godina je 10 ml. Za djecu stariju od 12 godina je 15 ml. 

Viranto Forte sadrži pelargonium i ekstrakt ploda crne zove, zatim cink, bakar, vitamin D i visoku koncentraciju potpuno prirodnog vitamina C iz ekstrakta acerole i šipurka. 

Viranto Forte se preporučuje za primjenu kod prehlade i gripe, za djecu stariju od 1 godine.  

Poslednje sa bloga

Peti mjesec trudnoće

Šta beba radi u stomaku? Vjerujte, ona sada umije da radi mnogo toga - štuca, guta plodovu vodu, zijeva, šutira, udara, isprobava različite pokrete i pravi kolutove. Pravi mali zabavljač! 

Četvrti mjesec trudnoće

Više energije, bolji apetit, izostanak mučnine. Zvuči dobro?  Upravo sve ovo vas očekuje od početka četvrtog mjeseca trudnoće, odnosno od ulaska u drugi trimestar. To je i razlog što se ovaj period često popularno naziva medeni mjesec trudnoće.  

Treći mjesec trudnoće

Treći mjesec trudnoće je posljednji mjesec prvog trimestra. Još samo malo, pa će hormoni koji izazivaju burne simptome na početku trudnoće, početi da se smiruju. Pretpostavljamo da vas ovo naročito raduje kada pomislite na mučninu. Izdržite još ovaj mjesec!