Prirodno rešenje za prehladu i grip – Viranto Forte

Prirodno rešenje za prehladu i grip – Viranto Forte

Dragi roditelji,

VIRANTO Forte je sirup PRIRODNOG sastava koji je namenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa!

Primenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod dece starije od tri godine.

Viranto Forte sirup treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Na osnovu publikovanih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa. U Nemačkoj je ekstrakt pelargoniuma registrovan kao sa zvaničnom indikacijom za akutni bronhitis, a neke zemlje kao što je Velika Britanija uvele su ga u nacionalne preporuke kao prvu liniju za kašalj.

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da primenite vašim mališanima odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!


 • Pelargonium

  Jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).


 • Zova

  Ekstrakt ploda zove, visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta. U naučnim ispitivanjima prikazano je dejstvo zove na viruse.


 • Cink

  Izuzetno jak stimulator imunskog sistema. Jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunskog sistema.


 • Šipurak

  Izvor prirodnog vitamina C visoke koncentracije. Tradicionalno se koristi za prehladu i grip. Bogat je i jakim antioksidansima kao što se antocijani i flavonoidi – najznačajniji betakaroten i lutein.


 • Acerola

  Prirodni izvor vitamina C. Sadrži 50 – 100 puta više vitamina C.


 • Preporučena dnevna doza

  10 ml sirupa dnevno.

Prirodno rešenje za prehladu i grip

Viranto Forte sirup treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Preporučuje se primena 10 ml sirupa dnevno. Pakovanje je od 100 ml što je dovoljno za 10 dana primene. Sirup možete koristi 30 dana nakon otvaranja bočice.

Sirup je prijatnog ukusa jagode koji deca vole!

 • PELARGONIUM – KLINIČKI NAJISPITIVANIJA LEKOVITA BILJKA ZA RESPIRATORNE INFEKCIJE

  Delotvornost i bezbednost ekstrakta pelargoniuma u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

 • NE ŽURITE SA PRIMENOM ANTIBIOTIKA!

  Virusi su najčešći uzročnici infekcija gornjih disajnih puteva. Publikovani podaci pokazuju da je čak 85% ovih infekcija uzrokovano virusima. Antibiotici ne deluju na viruse. Rezultati analize svih kliničkih podataka koje je prikazao Britanski Cochrane jasno pokazuju da nije bilo razlike u stopi komplikacija i da treba sačekati i pratiti dete dva do tri dana!

 • NAUČNA ISPITIVANJA DELOTVORNOSTI PELARGONIUMA I NA BAKTERIJE

  Dve nove kliničke studije iz 2019. godine prikazale su delotvornost i bezbednost ekstrakta pelargoniuma na bakterije od kliničkog značaja.

Kliničke studije i izvori

 

Kliničke studije i izvori

 • Prirodno rešenje za prehladu i grip
 • Kod upale sluzokože gornjih disajnih puteva
 • Kod kašlja i grlobolje