Saopštenje za javnost

VAŽNA INFORMACIJA ZA RODITELJE ZA PROIZVOD Babytol Coli for you!: Zbog prilagođavanja unutrašnjeg uputstva sa informacijama na deklaraciji pakovanja proizvoda, proizvoda neće biti u prodaji narednih desetak dana.

Saopštenje za javnost

Dragi Roditelji,

4UPharma je odgovorna kompanija i uvek posvećena tačnom i savesnom obaveštavanju i edukaciji roditelja.

Na dodatnom, unutrašnjem uputstvu koje smo stavili u kutiju proizvoda nalaze se i opšte informacije o infantilnim kolikama kao fiziološkom stanju. U tu svrhu, date su i informacije koje su prikupljene iz istraživanja objavljenih u naučnim časopisima. Iako su ove informacije i tvrdnje ispravne i tačne, od strane Ministarstva zdravlja odobrene su samo osnovne informacije iz odobrene deklaracije na kutiji proizvoda, te ćemo zbog toga izvršiti prilagođavanje unutrašnjeg uputstva. Kako bi se uputstvo prilagodilo u skladu sa propisima, potrebno je da proizvod povučemo iz prodaje narednih 14 dana.

Dodatno želimo i da vas obavestimo da je proizvod potpuno zdravstveno ispravan i bezbedan za primenu, tako da roditelji koji ga već primenjuju kod svoje dece mogu nesmetano da nastave sa njegovom upotrebom, u skladu sa propisanim načinom upotrebe navedenim na pakovanju.

Blagovremeno ćemo vas informisati kada završimo operativne aktivnosti i kada se proizvod ponovo nađe u prodaji.

Zahvaljujemo se na razumevanju i ukazanom poverenju,

Vaša 4UPharma

Da li znate?

35. nedelja trudnoće

35. nedelja trudnoće

U ovom periodu trudnoće se možda osećate kao da se nalazite u senci svog stomaka. I taj osećaj se javlja sa dobrim razlom. Verovali ili ne, vaša materica se uvećala 500 do 1000 puta u odnosu na svoju originalnu veličinu. Saznajte sve što je važno u vezi sa 35. nedeljom trudnoće.

Saznaj više
34. nedelja trudnoće

34. nedelja trudnoće

Da li imate osećaj da vaši simptomi trudnoće ponovo počinju da liče na one koje ste imali u prvom trimestru. Izuzetno ste iscrpljeni, a zglobovi su vam ponovo natečeni. Svako malo trčite do toaleta… Izdržite još malo, veliki dan se približava.

Saznaj više