Viranto Adults – novi proizvod za prehladu i grip

Novi proizvod za primenu kod prehlade i gripa, sa pelargoniumom u sastavu, sada je dostupan i u kapsulama.

Viranto Adults – novi proizvod za prehladu i grip

Jedinstvena Viranto formula za prehladu i grip je sada dostupna i za odrasle, u obliku kapsula.

Viranto Adults u obliku kapsula je prirodno rešenje za prehladu i grip, za odrasle.

Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima sastojaka kapsula, pelargoniuma i crne zove, Viranto Adults je efikasno prirodno rešenje za prehladu i grip.

Viranto Adults je najdelotvorniji kada se primeni što ranije. Preporučuje se primena u prvih sat do dva od pojave simptoma respiratorne virusne infekcije.

Viranto Adults sadrži najkvalitetniju kombinaciju prirodnih sastojaka, čija je delotvornost kod prehlade i gripa potvrđena brojnim naučnim istraživanjima.

Pelargonijum je jedna od najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Zato ne morate žuriti sa primenom antibiotika. Primena Viranta Adults omogućava da sačekate 2 do 3 dana sa primenom antibiotika i druge suportivne terapije (antipiretika, kapi za nos), bez bojazni da će do bilo kakvih komplikacija doći, čak iako je u pitanju neka bakterijska infekcija.

Zbog svega toga je važno da Viranto uvek imate u svojoj kućnoj apoteci, kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi simptoma prehlade ili gripa.

Da li znate?

12. Dvanaesta nedelja trudnoće

12. Dvanaesta nedelja trudnoće

Hormoni počinju da se smiruju, napokon. To znači da ćete moći da odahnete i odmorite od svih simptoma trudnoće koji su vas mučili. Pretpostavljamo da je mučnina bila na prvom mestu omraženih simptoma! 12. nedelja trudnoće je pred vama.

Saznaj više