Travel Pack
za mirno putovanje

Da bi vaše putovanje sa decom proteklo u najboljem redu, važno je da budete spremni na različite okolnosti.

Travel Pack – za mirno putovanje

Kako bismo vam pomogli, pripremili smo Travel Pack koji sadrži sve što je potrebno za sprečavanje pada imuniteta i pojave putničke dijareje, kao i Rehydro Kids koji je najbolja prva pomoć ako do nje ipak dođe.

Travel Pack, po ceni od 1349 dinara sadrži Bimunal po solidarnoj ceni i Probival choco, a na poklon dobijate praktični putni neseser, 10 kesica Rehydro Kids, kao i 10 kesica Rehydro za odrasle za brzu i efikasnu oralnu rehidrataciju.

Probval choco omogućava uspostavljanje zdravog balansa “prijateljskih” bakterija u digestivnom traktu detetata. Probiotske kulture u Probival Choco se vezuje za crevnu sluznicu i štite od patogenih bakterija kao barijera. Probival Choco vezuje patogene bakterije, eliminiše ih iz creva i sprečava nastanak tzv. putničke dijareje, koja se javlja zbog promene vode, ishrane, sanitarnih i klimatskih uslova na putovanjima.

Bimunal, čiji je glavni sastojak ekstrakt ploda crne zove,  zahvaljujući klinički dokazanom mehanizmu dejsta, štiti organizam od virusne infekcije i jača imunski sistem. Blokiranjem vezivanja virusa za ćeliju i blokiranjem njegove replikacije ukoliko virus uđe u ćeliju, sprečava nastajanje virusne infekcije. Ekstrakt ploda crne zove aktivira imunski sistem deteta i omogućava efikasniji odgovor na virusnu infekciju.

REHYDRO Kids obezbeđuje brzu, jednostavnu i uspešnu rehidrataciju zahvaljujući efikasnom mehanizmu apsorbcije vode, glukoze i elektrolita. Na taj način se umanjuju rizici od komplikacija usled dehidracije. Evropsko udruženje pedijatara gastroenterologa, hepatologa i nutricionista (ESPGHAN), Svetska zdravstvena organizacije (WHO) i UNICEF preporučuju korišćenje rastvora za oralnu rehidrataciju kao prvu terapiju kada dete ima dijareju.

Rehydro Kids se rastvara u 200 ml vode (može i flaširane) i prijatnog je ukusa jagode, koji deca ne odbijaju.

vesti