RANI SIMPTOMI GRIPA

Rano uočavanje simptoma gripa može biti od velike koristi. Iznenadna malaksalost i bol u mišićima obično se javljaju kao najraniji simptomi gripa. Karakteristično za simptome gripa je da se oni javljaju iznenada i gotovo istovremeno, za razliku od prehlade, kod koje oni dolaze postepeno.

RANI SIMPTOMI GRIPA

Na početku bolesti dete se obično primiri, oneraspoloži i izgubi razigranost. Počinje da mu raste temperatura, javlja se umor i glavobolja, bolovi u celom telu, curenje iz nosa i zapušen nos, kašalj, gubitak apetita. Veoma često kod dece se javljaju i stomačni problemi, odnosno proliv i povraćanje

Ukoliko primetite simptome gripa na vreme to može biti korisno sa više aspekata – možete smanjiti mogućnost širenja virusa, možete ubrzati oporavak, a rana primena preparata za prehladu i grip je uvek delotvornija.  

Najraniji simptomi gripa su: malaksalost, umor, bol u mišićima, glavobolja, jeza i drhtavica.

Viranto sirup je prirodno rešenje i treba ga primeniti što pre, u prva dva sata od pojave prvih simptoma, kako bi se obezbedili nutritijenti koji su potrebni da bi organizam pružio adekvatan imunski odgovor prilikom odbrane od spoljnih agenasa.

Da li znate?