Omiljeni flaster za inhalaciju mališana sada pod novim imenom
Respiratol

Eukaliptus, nana i lavanda - prepoznatljiva i omiljena kombinacija u flasteru za inhalaciju Spiranto, sada se u apotekama može kupiti pod novim nazivom - Respiratol.

Omiljeni flaster za inhalaciju mališana sada pod novim imenom – Respiratol

Zbog zaštite naše prepoznatljive robne marke i zaštitnog znaka na svim trzištima na kojima je preparat nakon ogromne potražnje napokon dostupan, promena imena je bila neophodna. 

Novi naziv je Respiratol, a kombinacija je stara, lekovita i provereno delotvorna! Eterična ulja nane, lavande i eukaliptusa uspešno otpušavaju nosiće kod respiratornih infekcija, sinuzitisa i alergijskog rinitisa, umanjuju simptome curenja iz nosa, bolnog grla i kašljanja.

Eterično ulje eukaliptusa veoma brzo otpušava nosiće. Dodatno ublažava glavobolju, potpomaže iskašljavanje, a deluje i protivupalno kao jak antivirotik. 

Eterično ulje nane je od davnina poznat lek. Takođe uspešno deluje na otpušavanje nosa i iskašljavanje. Osim toga, opušta mišiće, umanjuje napetost, glavobolju, kašalj, prehladu, promuklost, snižava telesnu temperaturu i redukuje simptome alergije.

Lavandino eterično ulje je tradicionalno lekovito ulje koje otpušava nos i smiruje kašalj. Ima i jako antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Svojim delovanjem poboljšava san, blagotvorno utiče na nervni i mišićni sistem, suzbija infekciju kože i sluzokože i ubrzava regeneraciju tkiva.

Sjajna kombinacija iz prirode istog sastava i kvaliteta, sada u Respiratol flasteru – eukaliptus, nana i lavanda svojim udruženim delovanjem umanjuju glavobolju, kašalj, promuklost, snižavaju povišenu temperaturu i redukuju simptome prehlade i gripa.

Hvala na razumevanju i poverenju!

vesti