Kako sprečiti prehladu i grip, a šta činiti ako se razbolite? Bimunal i Viranto Forte
kada i koji treba primeniti kod mališana

Viranto Forte je, baš kao i Bimunal, sirup potpuno prirodnog sastava. Saznajte kada i kako treba primenjivati svaki od njih.

Kako sprečiti prehladu i grip, a šta činiti ako se razbolite? Bimunal i Viranto Forte – kada i koji treba primeniti kod mališana

Bimunal Imuno za jačanje imuniteta

Bimunal Imuno preporučujemo za jačanje imuniteta. Kontinuirano primenjen, Bimunal Imuno aktivira zdrav imunski sistem i omogućava efikasniji odgovor na infekciju.

Preporučena dnevna doza sirupa Bimunal Imuno za jačanje imuniteta je 10 ml.

Kao jedan od glavnih sastojaka sirupa Bimunal Imuno , ekstrakt ploda crne zove deluje tako što blokira vezivanje virusa za ćeliju i sprečava njegovo razmnožavanje i dalje širenje.

Kontinuirana primena obezbeđuje održavanje koncentracije aktivnih sastojaka ploda crne zove u krvi. Na taj način se organizam štiti od delovanja virusa.

Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlakanima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”.

Zova, vitamini C i D, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema.

Ukoliko do simptoma virusne infekcije ipak dođe, zbog prethodne kontinuirane primene i sprovedene prevencije, simptomi su blaži.

Viranto – na prvoj liniji odbrane od gripa i prehlade

Viranto Forte sirup treba primeniti što pre, najbolje u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Dnevna preporučena doza je 10 ml.

Viranto Forte sadrži pelargonium i ekstrakt ploda crne zove, čije je dejstvo na klinički dokazano, zatim cink i visoku koncentraciju potpuno prirodnog vitamina C iz ekstrakta acerole i šipurka.

Kao veoma delotvorani za prehladu i grip aktivno sastojci sirupa Viranto Forte:

Viranto Forte je veoma efikasno prirodno rešenje kod prehlade i gripa. Klinički je dokazano da efikasno deluje kod:

Da li znate?