PROBIVAL + C + Zn

Dragi korisnici,

U našem organizmu postoje dobre bakterije koje čine zdravu crevnu floru, i sprečavaju rast i razvoj loših – patogenih bakterija koje narušavaju zdravlje. Usled narušene crevne flore, dolazi do tegoba i bolova u stomaku, koji uključuju i akutnu dijareju.

Probival + C + Zn sadrži Sacharomices boulardi, jedinu dobru gljivicu, neverovatne efikasnosti! Zbog svoje dokazane efikasnosti proglašena je broj jedan probiotskom bakterijom u svetu! Bulardi je veoma otporna gljivica – otporna na kiselnu sredinu želudca i za razliku od dobrih bakteirja, otporna je na antibiotike!

Probival + C + Zn se preporučuje kao najbolji probiotik uz antibiotsku terapiju! Probival + C + Zn jedinstven jer sadrži i preporučenu dnevnu dozu cinka i vitamin C. Suplementacija cinkom skraćuje vreme trajanja dijareje i ublažava simptome!

Vitamin C vratiće vam potrebnu energiju, tokom iscrpljujuće dijareje. Probival + C + Zn, zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji, očisti creva i zaustavi sve tegobe u roku od dva dana!

Jedinstvena formula za jak i miran stomak

Saccharomyces Boulardi + Prebiotik Inulin + Vitamin C + Cink Probival + C + Zn je simbiotik – sadrži probiotsku gljivicu i prebiotik inulin.


 • Simbiotik – S.boulardi + inulin

  najbrže zaustavlja dijareju. Udurženi efekat inulina, koji hrani gljivicu i pospešuje njen rast, sa Bulardijem zaustavlja dijareju u roku od dva dana.


 • S. Boulardi – No.1 probiotik u svetu!

  Najbolje klinički ispitana probiotska gljivica, visoke efikasnosti u terapiji akutne dijareje! Vodeći probiotik u svetu!


 • S. Boulardi – otporna na antibitike!

  S obzirom je ovo dobra gljivica, za razliku od dobrih bakterija, antibiotici na nju ne deluju! Gljivica je otporna na antibiotike i zbog toga se obavezno preporučuje uz antibiotsku terapiju!


 • Cink

  (100% PDU*) – u skladu sa preporukama WHO – skraćuje dužinu trajanja dijareje i ublažava simptome.


 • Vitamin C

  (100% PDU) – smanjuje umor i iscrpljenost kod dijareje


 • Klinički efikasna doza

  u jednoj kapusli nalazi se klinički efikasna doza od 5 milijardi S. boulardi. U terapiji akutne dijareje primenjuje se 1 do 2 kapusle dnevno.

Saccharomyces boulardi je jedina dobra probiotska gljivica, neverovatne efikasnosti! Zahvaljujući izuzetnom, klinički dokazanom dejstvu proglašena je prvim probiotikom u svetu. Saccharomyces boulardi je veoma otprona gljivica! Ni želudačna kiselina ni antibiotic ne deluju na nju. U jednoj kapsuli PROBIVAL + C + Zn nalazi se klinički dokazana efikasna količina ove dobre gljivice od 5 milijardi!

Prebiotik inulin je biljno vlakno, koji podstiče rast i aktivnost dobrih bakterija, normalni rad creva i varenje. Hrani dobre bakterije i svojim udurženim dejstvom sa probiotikom ubrzava zaustavljanje dijareje.

Cink podstiče regeneraciju epitela crevne sluznice i normalizaciju funkcije creva. Smanjuje težinu i vreme trajanja dijareje. Pomaže u jačanju imuniteta i povećavanju odbrambene sposobnosti organizma.

Vitamin C je snažan antioksidans, doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma i uspostavljanju normalne funkcije imunog sistema. Zahvaljujući tome što utiče na stvaranje energije na ćeliskom nivou Vitamin C umanjuje iscrpljenost i umor, koji prate dijareju.

Probival + C + Zn uvek uz vas!

Probival + C +Zn efikasno sprečava nastanak dijareje. Ukoliko do dijareje ipak dođe Probival + C + Zn skraćuje dužinu trajanja i ublažava simptome. Probival + C + Zn pospešuje funkciju creva i brzo zaustavlja akutnu dijareju.

 • Sacharomices boulardi

  najbolji probiotik na svetu! Najbolje klinički dokazana probiotska gljivica, izuzetno efikasna u terapiji dijareje.

 • CINK skraćuje vreme trajanja dijareje i ublažava simptome

  Na osnovu kliničkih dokaza SZO preporučuju obaveznu suplementaciju cinkom tokom trajanja dijareje. Preporučuena dnevna doza je u skladu sa preporukama u zemljama u Evropi – 10 mg cinka u jenoj kapusli dnevno!

 • Obavezna je primena uz antibiotsku terapiju!

Dijareja može da bude izazvana i primenom antibiotika, jer antibiotici deluju kako na štetne tako i na dobre bakterije u crevima. Usled narušene crevne flore nastaje dijareja. Nakon primene antibiotika u trajanju od 7 dana potrebno je 2 godine kako bi se obnovila crevna flora dobrim bakterijama! Probival + C + Zn istovremeno ima i zaštitnu funkciju. Čini crevnu floru otpornijom i snažnijom , stimuliše imune ćelije u stomaku, i time jača imuni sistem organizma. Sacharomices boulardi je dobra gljivica i zbog toga je, za razliku od probiotskih bakterija, otporna na antibiotike! Antibitici na nju ne deluju, pa je ovaj probiotik prvi izbor uz antibiotsku terapiju.

Probival + C + Zn – prvi izbor u terapiji dijareje izazvane antibioticima!

Probival C + Zn sadrži probiotsku gljivicu Sacharomices boulardi, koja je za razliku od bakterija otporna na antibiotike! Antiobiotici na nju uopšte ne deluju. Upravo zbog toga savetuje se primena Probival + C + Zn uz antibiotik, sve vreme tokom primene antibiotika! Usled promene vode, ishrane, klimatskih uslova na putovanjima može dići do stomačnih tegoba i nastanka dijareje. Zbog toga se preporučuje primena Probivala + C + Zn tri dana pred put, tokom puta i tri dana po povratku. Tako se najbolje otkanja mogućnost nemirnog stomaka i pojava dijareje. Jači i miran stomak znači srećan put!

Sacharomices boulardi – neverovatna dobra gljivica!

Sacharomices boulardi je gljivica koja se nalazi u kvascu. Za razliku od svih drugih probiotika koji su dobre bakterije, ona je gljivica. Koristi se više od 80 godina, i proglašena je najboljim probiotikom na svetu! Izuzetno je efikasna u borbi protiv dijareje, što je dokazano brojnim kliničkim studijama. Specifičan izgled – bulardi izgleda kao teniska loptica. Upravo zbog toga ima jako veliku površinu, kojom apsorbuje sve štetne materije i toksine u našem organizmu. Vezuje ih za svoju površinu I izbacuje napolje – baš kao super čistač! Nakon primene bulardi u crevima veže sve što je lose i u roku od 72 h sata se izlučuje iz organizma! Specišično delovanje – Ova dobra gljivica zaista drugačije deluje od svih drugih probiotika! Pored velike apsorptivne moći, kojom vezuje toksine za svoju površinu, Bulardi proizvodi i luči određene supstance koji razlažu toksine.

Boulardi i Escherichia Coli – da li ste znali?

Sigurno vam je poznata bakterija Escherichia coli, dosadna, uporna baketerija koja najčešće izaziva urinarne infekcije? Da li Vam se desilo da pijete antibiotik za terapiju E.coll, i nakon 7 dana infekcija se vrati? Poslednja klinička ispitivanja su pokazala da Bulardi, sprečavanjem fosforilacije određenih proteina, blokira vezivanje i skrivanje ove bakteirje u crevnim resicama. Ona ume da se sakrije od antibiotika! Primenom uz antibiotike u infekcijama izazvanim E. coli, Bulardi sprečava njeno vezivanje i skrivanje, te ona ostaje u lumenu creva – osetljiva na primenjen antibiotik.

Da li dobra bakterija deluje protiv loših bakterija?

Candida Albicans je poznata loša gljivica koja vrlo često izaziva tegobe, naročito ako se primenjuje antibiotska terapija. Poslednja klinička ispitivanja pokazala su da je dobra gljivica izuzetno efikasna u brobi protiv Candide, te se savetuje primena Probival + C + Zn kod infekcija izazvane kandidom.

 • Sacharomices boulardi – broj jedan probiotik u svetu!
 • 100% PDU cinka – ubrzava regeneraciju crevne sluznice i jača imunitet
 • 100% PDU vitamina C – smanjuje umor i iscrpljenost kod dijareje