Respiratol – sprečava curenje nosa, koristi se za inhalaciju i otežano disanje kod dece

Respiratol – sprečava curenje nosa, koristi se za inhalaciju i otežano disanje kod dece

Dragi roditelji,

Flaster Respiratol je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji sadrži jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja eukaliptusa, nane i lavande.

Namenjen je za inhalaciju kod virusnih infekcija, da nosići deteta dišu slobodno! Eterična ulja eukaliptusa, nane i lavande su izuzetno lekovita i delotvorna! Deluju tako što lagano isparavaju i otpušavaju nos, suzbijaju curenje iz nosa, olakšavaju disanje i smanjuju kašalj.

Respiratol flaster ima veliku prednost u odnosu na druge inhalacione masti, jer se ne nanosi direktno na kožu već se lepi na pidžamicu – ne izaziva alergijske reakcije! Dodatno ne sadrži mentol i kamfor, koji mogu biti potencijalno štetni za dete!

Respiratol flaster deluje gotovo celu noć – aktivan je 8 sati. Budite bezbrižni tokom noći. Vaše dete će normalno disati uz prirodan inhalator, neće kašljati i imaće miran san i lepe snove.

PRIRODNA INHALACIJA DECE

Respiratol – prirodan inhalator za nosiće koji dišu

Respiratol je potpuno prirodan preparat, namenjen za inhalaciju kod infekcija gornjih respiratornih puteva i alergijskog rinitisa.

Sadrži eterična ulja eukaliptusa, nane i lavande, poznata po svojim izuzetno lekovitim stvojstvima.


 • Eterično ulje eukaliptusa

  Eterično ulje eukaliptusa pročišćava gornje disajne puteve, umiruje kašalj i olakšava disanje.


 • Eterično ulje lavande

  Eterično ulje lavande ublažava kašalj, blagotvorno deluje na nervni i mišićni sistem.


 • Eterično ulje nane

  Eterično ulje nane opušta mišiće, smanjuje napetost, glavobolju, kašalj, promuklost i ostale simptome prehlade.


 • Komforan za primenu – direktno na pidžamicu

  Respiratol flasteri se ne primenjuju direktno na kožu i ne dovode do iritacije i alergije. Flaster se lepi na pidžamicu u predelu grudi.


 • Bez dodatog mentola i kamfora – bezbedna primena!

  Ne sadrži dodat mentol niti kamfor, pa ne izaziva neželjene efekte, kao što su alergije, iritacija sluzokože nosa.


 • Aktivan gotovo celu noć – 8 sati!

  Respiratol deluje 8h i pogodan je za primenu tokom noći, jer umiruje i omogućava bolji san deteta!

INHALACIJA DECE UZ POMOĆ PRIRODE

Eterično ulje eukaliptusa je jak dekongestiv – jako brzo otpušava nosiće. Dodatno deluje kao ekspektorans (za iskašljavanje), protivupalno i kao jak antivirotik.

Eterično ulje nane je tradicionalno poznat lek. Deluje takođe kao dekongestiv i ekspektorans, ali dodatno i opušta mišiće, umanjuje napetost, glavobolju, kašalj, prehladu, promuklost, snižava telesnu temperaturu, redukuje simptome alergije.

Eterično ulje lavande je tradicionalno lekovito ulje koje umiruje. Ima dekongestivna i ekspektorantna svojstva, kao i jako antibakterijsko i dejstvo protiv virusa. Poboljšava san, blagotvorno deluje na nervni i mišićni sistem, ublažava kašalj, suzbija infekciju kože i sluzokože, ubrzava regeneraciju tkiva.

KADA SE PREPORUČUJE RESPIRATOL

Respiratol se preporučuje kod prehlade, gripa, sinuzitisa, alergijskog rinitisa, curenja iz nosa, zapušenog nosa, bolnog grla, bronhitisa.

Primenjuje se na pidžamicu u toku noći – deluje 8 sati!

Potpuno je bezbedan za primenu! Ne sadrži dodat kamfor niti mentol i ne primenjuje se direktno na kožu, tako da ne dovodi do iritacije i alergijskih reakcija. Za miran i siguran san Vašeg deteta!

 • DELOTVORNA LEKOVITA ETERIČNA ULJA LAVANDE, EUKALIPTUSA I NANE – ZA OTPUŠENE NOSIĆE TOKOM PREHLADE I GRIPA

  Respiratol, zahvaljujući eteričnim uljima eukaliptusa, nane i lavande na prirodan način vrlo efikasno otpušava nosiće, smanjuje curenje iz nosa, ublažava kašalj i omogućava miran san Vašeg deteta.

 • PRIRODAN, BEZBEDAN INHALATOR BEZ KAMFORA I MENTOLA

  Ne sadrži dodat kamfor niti mentol i ne primenjuje se direktno na kožu, tako da ne dovodi do iritacije i alergijskih reakcija.

 • Aktivan gotovo celu noć
  8 sati

  Primenite Respiratol tokom noći. Deluje 8 sati i efikasno otpušava nosiće!

PREPORUČUJE SE:

 • OBAVEZNO uz terapiju virusnih i bakterijskih infekcija gornjih respiratornih puteva, kako bi se pokrio period tokom celog dana i noći.
 • Kod prvih simptoma prehlade i gripa
 • Kod otežanog disanja i zapušenog nosa
 • Kod bola u grlu
 • Kod upornog kašlja
 • Kod alergijskog rinitisa i sinuzitisa
 • Kod akutnog i hroničnog bronhitisa

VAŽNE INFORMACIJE ZA RODITELJE:

Kombinacija Respiratol for you! i Viranto forte for you! je najbolje rešenje za virusne i bakterijske infekcije gornjih respiratornih puteva.

Respiratol i Viranto forte primenjeni ODMAH po nastanku simptoma skraćuju vreme trajanja prehlade i gripa u roku od 2 do 3 dana.

Redukuju simptome: zapušen nos, curenje iz nosa, temperatura, kašalj, bolno grlo.

Ovu kombinaciju preparata je idealno koristiti u prvih 48h od pojave simptoma virusnih infekcija. Tako se najbolje otkanja mogućnost nastanka sekundarne bakterijske infekcije.

 • Otpušava nos i smanjuje curenje iz nosa
 • Olakšava disanje
 • Komforna primena, aktivan 8h - pokriva period tokom noći