Bimunal

Dragi roditelji,

Sirup Bimunal je jedinstvenog, PRIRODNOG sastava koji ubija virus!

Bimunal efikasno ubija virus, zahvaljujući ekstraktu crne zove koji sprečava ulazak virusa u ćeliju, pritom aktivirajući imunitet da adekvatno odgovori. Ekstrakt crne zove blokira replikaciju virusa i nakon ulaska virusa u ćeliju i to u različitim stadijumima virusne infekcije.
Primenjen što pre, u prvim trenucima pojave simptoma, efikasnije ispoljava antivirusno dejstvo! Klinički je dokazano da primenjen ODMAH nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u terapijskoj dozi, efikasno ubija virus zahvaljujući:

– jedinstvenom inovativnom sastavu
– kvalitetu sirovina
– posebnoj tehnologiji proizvodnje

Ukoliko se primeni nešto kasnije od pojave simptoma, u prvih 8 do 12 sati, BIMUNAL skraćuje dužinu trajanja virusne respiratorne infekcije od 3 do 5 dana – virusna infekcija traje 2 puta kraće!

Klinički je dokazano da BIMUNAL smanjuje simptome virusne infekcije: bolno grlo, curenje iz nosa i kašalj – intenzitet simptoma je više od 3x umanjen!

BIMUNAL snižava telesnu temperaturu, bez primene antipiretika (ibuprofen, paracetamol).

Bimunal sirup je efikasno rešenje za terapiju virusnih infekcija kod dece, koji ne samo da leči već i sprečava da se one komplikuju i pređu u bakterijske infekcije – bez primene antibiotika.


 • Zova

  Ekstratkt ploda zove, visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta, klinički je dokazano da direktno deluje i ubija viruse.


 • Beta – glukan

  Beta-glukan Yestimun je patentiran i drugačiji od ostalih beta-glukana: visoke je koncentracije (preko 85%) i visoke prečišćenosti. Klinički je dokazano da upravo zbog toga Yestimun beta-glukan ima visoku bioraspoloživost i efikasnost!


 • Cink

  Izuzetno jak stimulator imunog sistema.


 • Bez konzervansa

  Sirup prirodnog sastava, ne sadrži nikakve štetne i škodljive dodatke za decu – clean label!


 • Ukus jagode

  Zahvaljujući prirodnoj aromi jagode postignut je izuzetan ukus, idealan za decu.


 • Terapijska dnevna doza protiv virusa

  U 15 ml sirupa nalazi se terapiska doza soka zove od 1 gram, koja ubija viruse.

BIMUNAL – JEDINSTVENA FORMULA ZA KOJU JE KLINIČKI DOKAZANO DA UBIJA VIRUS

Naučni razvojni tim 4Upharme je nakon dugogodišnjih istrazivanja uspeo da razvije najkvalitetniju kombinaciju prirodnih sastojaka, koji svojim sinergističkim delovanjem najefikasnije ubijaju viruse, bez bilo kakvih neželjenih efekata na organizam. Sve ovo naučnici su potvrdili kliničkom studijom o efikasnosti Bimunala.

 • BIMUNAL SIRUP EFIKASNO UBIJA VIRUS!

  Klinički je dokazano da Bimunal primenjen ODMAH, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma, efikasno ubija virus!

 • VIRUSNA INFEKCIJA TRAJE DVA PUTA KRAĆE!

  Ukoliko se primeni nešto kasnije od pojave simptoma, u prvih 8 do 12 sati, BIMUNAL redukuje dužinu trajanja virusne respiratorne infekcije od 3 do 5 dana – virusna infekcija traje 2 puta kraće!

 • SPREČAVA KOMPLIKACIJE U VIDU BAKTERIJSKIH INFEKCIJA I PRIMENU ANTIBIOTIKA

  Bimunal sirup je efikasno rešenje za terapiju vrusnih infekcija kod dece, koji ne samo da leči već i sprečava da se one komplikuju i pređu u bakterijske infekcije, bez primene antibiotika.

PROVERENA KLINIČKA EFIKASNOST

Izuzetno je važno:

1. Da se Bimunal primeni ODMAH, u prvih 2 sata nakon pojave početnih simptoma virusa, jer samo ukoliko se primeni odmah efikasno deluje i ubija virus. Ukoliko ga primenite odmah, u prvih 2 sata nakon pojave prvih simptoma, postoji velika verovatnoća da vas virus neće oboriti i nećete leći u krevet.

2. Da primenite BIMUNAL u tačno propisanoj terapijskoj dozi. Ukoliko se zakasni sa primenom i Bimunal se primeni u prvih 12 do 24 sata od pojave simptoma, Bimunal je opet veoma efikasan i značajno redukuje dužinu trajanja virusne respiratorne infekcije u prvih 3 do 5 dana – virusna infekcija traje 2 puta kraće!

Bimunal značajno smanjuje simptome infekcije kao što su bolno grlo, curenje iz nosa i kašalj – intenzitet simptoma je više od tri puta umanjen!

 • Curenje iz nosa – statistički signifikantno manje dece je imalo curenje iz nosa – 3x manje dece
 • Bolno grlo – statistički signifikantno manje dece je imalo bolno grlo – 10x manje dece
 • Kašalj – statistički signifikantno manje dece je imalo kašalj – 3x manje dece

Bimunal sirup, zbog svog jakog protivupalnog dejstva, snižava telesnu temperaturu, bez primene antipiretika (ibuprofen, paracetamol) – primena antipiretika dva puta je manja uz Bimunal.

Primena Bimunala u virusnim infekcijama značajno umanjuje i primenu lekova kao što su antitusici, antihistaminici i lokalni vazokonstriktori (lekovi koji olakšavaju disanje, kapi za nos, lekovi protiv alergije) – zabeleženo je da je primena ovih lekova dva puta manja uz Bimunal.

Dokazano je da je sa Bimunalom u terapiji virusnih infekcija primena antibitika kao dece 2,5 puta manja.

 • Primenjen ODMAH u terapijskoj dozi BIMUNAL ubija virus!
 • Virusna infekcija traje 2 puta kraće!
 • Klinički je dokazano da je intenzitet simptoma više od 3x umanjen!