Babytol D3 + DHA Omega

Dragi roditelji,

Bebin mozak se najintenzivnije razvija prva tri mjeseca nakon rođenja, a osjetila vida, sluha i govor u prvih godinu dana. Nakon godinu dana razvijaju se više moždane funkcije koje su važne za koncentraciju, pažnju i inteligenciju vašeg djeteta.

U prvoj godini života bebin mozak raste nevjerojatnih 175%. Od druge godine do odrasle dobi mozak raste još samo 20%. Zato znanstvenici i liječnici kažu: “Ono što smo razvili do treće godine, tu kapu ćemo nositi.”

DHA, jedna od tri Omega-3 masne kiseline, najvažnija je za zdrav razvoj vida i mozga vaše bebe.

DHA je glavna strukturna komponenta mozga i mrežnice oka i čini 97% svih Omega – 3 masnih kiselina u mozgu, i 93% svih Omega – 3 u mrežnici oka. DHA čini 30% strukturnih masti u sivoj tvari mozga.

DHA Omega – 3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta, ima ključnu ulogu u:

 • Razvoju živčanog sustava djeteta
 • Razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija
 • Poboljšanju psihomotornih funkcija kod djece
 • Normalnom razvoju vida, oštrine vida i funkcije oka
 • Masna kiselina

  DHA Omega-3 masna kiselina

  glavna strukturna komponenta mozga, važna za razvoj živčanog sustava, mentalnih i kognitivnih funkcija.

 • Oko

  DHA Omega-3 masna kiselina

  glavna strukturna komponenta mrežnice oka, važna za razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka.


 • Preporučena dnevna doza u jednoj twist – off kapsuli

  u skladu sa preporukom Europske agencije za sigurnost hrane u jednoj kapsuli ima 100% preporučene doze DHA omega-3 masne kiseline od 100 mg i 100% preporučene doze vitamina D3 od 400 IU.

 • Mikroalge

  Ulje mikroalgi prioridan i najčistiji izvor DHA

  visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta za primenu kod novorođenčadi, bez ukusa i mirisa. Nema bojazni od onečišćenja iz okeana. Ulje je visokog kvaliteta dobijeno u strogo kontrolisanim uslovima (potvrđeno od Evropske Agencije za bezbednost).

 • Vitamin D3 – «vitamin sunca»

  Vitamin D3

  važan i neophodan vitamin, potreban za jake i čvrste kosti i zube

 • Twist-off kapsula

  “Twist off” kapsula- najpraktičniji način primjene

  Točno i precizno doziranje. Jednostavno okrenite, povucite i uklonite gornji dio kapsule, a sadržaj istisnite direktno u bebina usta.

DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobivenog iz prirodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masne kiseline, visoke kvalitete.

Mikroalge uzgajane su u strogo kontroliranim uvjetima, tako da ne postoje nikakva onečišćenja u ulju. Ovo ulje mikroalgi najsigurniji je izvor DHA kod novorođenčadi, što je potvrdila i Europska Agencija za sigurnost hrane.

Omega – 3 masne kiseline imaju neugodan miris na ribu. Ulje mikroalgi u proizvodu Babytol DHA je proizvedeno visokim tehnološkim procesom, tako da nema ni okus ni miris!

DHA je važna za razvoj vida, mozga, kognitivnih i psihomotornih funkcija vašeg djeteta, posebno u prvoj godini života.

 • DHA Omega – 3 masna kiselina – za zdrav razvoj mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija

  DHA je glavna strukturna komponenta mozga – čini 97% svih Omega – 3 masnih kiselina u mozgu. DHA čini 30% strukturnih masti u sivoj tvari mozga i izuzetno je značajna za razvoj mozga i kognitivnih funkcija djeteta, posebno u prvoj godini života.

 • DHA Omega – 3 masna kiselina – za zdrav razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka

  DHA je glavna strukturna komponenta mrežnice – 93% svih Omega – 3 u mrežnici, te je izuzetno važna za razvoj vida i funkcije oka, posebno u prvoj godini života.

 • Ulje mikroalgi – prirodni, najbogatiji izvor DHA Omega-3 masnih kiselina, visoke koncentracije

  DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobivenog iz prirodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masne kiseline, visoke kvalitete, bez ikakvih onečišćenja, pa predstavlja najsigurniji izvor DHA za primjenu kod novorođenčadi.

VITAMIN D3

Vitamin D3 se prirodnim putem sintetizira u koži, gdje pod djelovanjem sunčevih zraka, neaktivan oblik prelazi u aktivan- vitamin D3.
Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji i poboljšava iskorištavanje kalcija i fosfora iz probavnog trakta, te ima ulogu u normalnoj mineralizaciji kostiju. Neophodan je za pravilan razvoj i rast zubi i kostiju.

Nedostatak ovog vitamina može dovesti do razvoja lomljivih, krhkih kostiju i bolesti koje se naziva rahitis, pa se preporučuje obavezna nadoknada od 400 IU dnevno tokom prve godine života, a kasnije u zimskim mjesecima.

Važne preporuke za roditelje:

Ukoliko Vaša beba prima Babytol D3 + K1 for you! do kraja trećeg mjeseca nakon rođenja, preporučeno je da uz Babytol D3+ K1 date Babytol DHA Omega! (čist DHA u dozi od 100 mg dnevno). Poslije završetka primjene Babytol D3+K1 nastavite sa primjenom Babytol D3 + DHA Omega, jer Babytol D3 + DHA Omega sadrži DHA i vitamin D3 neophodan vašoj bebi do kraja treće godine života.

Ukoliko je Vaša beba na adaptiranim formulama za dojenčad, one već sadrže vitamin K1. U ovom slučaju primijenite Babytol D3 + DHA Omega, jer on sadrži DHA i vitamin D3 neophodan Vašoj bebi do kraja treće godine života.

TWIST – OFF KAPSULE OD JESTIVE ŽELATINE – JEDNOSTAVNA I PRAKTIČNA PRIMJENA!

Twist – off kapsule su od jestive želatine, topive u vodi, potpuno sigurne za primjenu kod novorođenčadi.

Jednostavno okrećite gornji dio dok skoro ne pukne, i onda povucite i uklonite gornji dio kapsule, a sadržaj istisnite direktno u bebina usta.
Pazite pri otvaranju kapsule, da ulje ne iscuri, i kapsula postane klizava!

 • za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija
 • za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka
 • DHA Omega -3 iz prirodnih morskih algi – najčišći izvor, visoke koncentracije!