Нов производ за ублажување на сиптомите на настинка и грип – Viranto Adults

Нов производ за ублажување на сиптомите на настинка и грип – Viranto Adults

Драги наши,

VIRANTO Adults се капсули со ПРИРОДЕН состав кој е ефикасен производ за настинка и грип.

Има моќно антивирусно дејствување!

Viranto Adults се капсули кои треба да се применат ВЕДНАШ, во рок од 2 часа по појавата на првите симптоми на настинка и грип. На тој начин директно го блокира влегувањето на вирусот во клетката.

Viranto Adults делува и антибактериски – спречува настанување на бактериска суперинфекција и ја намалува употребата на антибиотици!

Применети во првите еден до два часа од појавата на првите симптоми Viranto Adults капсулите се најефикасни!

Во својата формулација Viranto Adults покрај екстрактот од плод од бозел, содржи и Пеларгониум (екстракт од корен од јужноафрикански пеларгониум). Екстрактот на коренот на јужноафрикански пеларгониум може да помогне во терапијата и намалувањето на симптомите на инфекции на горните дишни патишта, како што е настинка, акутен синузитис, тонзилофарингитис и акутен бронхитис.

Препорачуваме Viranto Adults да го имате дома за да можете да го примените веднаш по појавата на првите симптоми.


 • Пеларгониум

  Исклучително моќно антивирусно дејство – дејствува и на адхезијата на одредени бактерии, со што спречува настанување на бактериска инфекција! Може да помогне во терапија на респираторни инфекции.


 • Бозел

  Екстракт од плод од црн бозел, висока концентрација и највисок квалитет, кој има докажан антивирусен ефект.


 • Цинк

  Исклучително моќен стимулатор на имунолошкиот систем.


 • Шипка

  Извор на природен витамин Ц со висока концентрација. Традиционално се користи во состојби на настинка и грип.


 • Ацерола

  Природен извор на витамин Ц. Содржи 50 – 100 пати повеќе витамин Ц.


 • Tераписка дневна доза против вируси

  Една капсула содржи препорачана дневна доза која ефикасно дејствува на вирусите.

 

ГРАНИЧЕН производ ЗА НАСТИНКА И ГРИП

Како многу делотворен производ за настинка и грип, Viranto Adults:

 • ги редуцира симптомите и го намалува времетраењето на респираторната инфекција
 • спречува појава на бактериска суперинфекција
 • Viranto Adults ги ублажува симптимите на вирусните инфекции на горните респираторни патишта.
  Ефикасно дејствува во случај на:
 • Кашлање и болки во грлото
 • Непрооден нос
 • Блокирани синуси
 • Температура

КАКО VIRANTO ADULTS ДЕЈСТВУВА НА ВИРУСОТ?

Многубројните клинички испитувања потполно го објаснија механизамот на дејствување на Пеларгониумот во состојби на настинка и грип. Докажано е дека Пеларгониумот, како и екстрактот од плод од црн бозел во Virantо Adults:

 • Блокира врзување на вирусите за рецепторите на клетката. Покажува моќно антивирусно дејство пред влегувањето на вирусот во клетката.
 • Спречува репликација на вирусот во клетката, доколку вирусот навлезе во клетката.

Viranto Adults: 

 • Делува на дишните патишта и го олеснува дишењето
 • Го разредува секретот и помага во негово исфрлање
 • Го забрзува оздравувањето и намалува отсуство од училиште или работно место
 • ​Ги намалува и потполно ги редуцира симптомите на вирусна инфекција
 • Овозможува брзо оздравување од вирусни респираторни инфекции​

VIRANTO ADULTS – НОВ ПРОИЗВОД ЗА НАСТИНКА И ГРИП!

Научно развојниот тим на 4U Pharmа по долгогодишно истражување успеа да развие најквалитетна комбинација од природни состојки, кои со своето синергистичко дејство најефикасно дејствуваат на вирусите и бактериите.

 • Дејствува и на вируси и на бактерии!

  Докажано е дека VIRANTO Adults применет ВЕДНАШ, во рок од 2 часа по појавата на првите симптоми, ефикасно дејствува и на вирусите и на бактериите !

 • “ЧЕКАЈ И ВИДИ” ПРИСТАП!

  Правилната дијагностика на респираторните инфекции е важна. Применет во првите еден до два часа од појавата на првите симптоми, Viranto Adults дејствува на два начина: антивирусно и антибактериски!

 • СПРЕЧУВА КОМПЛИКАЦИЈА ВО ВИД НА БАКТЕРИСКА ИНФЕКЦИЈА

  Ефикасно решение за вирусните инфекции, кој не само што ги намалува и ублажува симптомите, туку и спречува тие да се комплицираат и преминат во бактериска инфекција, со што ја намалува употребата на антибиотици.

VIRANTO ADULTS дејствува и на бактерии

Докажано е дека Пеларгониумот има моќно антибактериско дејство на бактериите (посебно стрептококи од групата А). Докажано е дека блокира врзување на бактериите (адхезија) во фаза на колонизација, со што спречува појава на бактериска инфекција на дишните патишта.

Бозелот во капсулите Viranto Adults има антибактериско дејство на одредени стептококи како и антиинфламаторно дејство – заедно со екстрактот од јужноафрикански пеларгониум спречува настанување на бактериски суперинфекции.

Моќното антибактериско дејство на Virantо Adults, спречува појава на бактериски суперинфекции.

 • Применет во првите 1 – 2 часа, блокира врзување и ширење на вирусот
 • Дејствува и на бактерии! Спречува компликации и појава на секундарни бактериски инфекции
 • Редуцира симптоми на настинка и грип