ПРОИЗВОДИ

Нов суперхерој за здраво растење – она што некогаш беше рибиното масло, денеска е мал но моќен крил!

DHA оmega – 3 масна киселина – за здрав развој на мозокот, менталните и когнитивните функции

За превенција на доцни хеморалгични болести и рахитис кај новороденчиња и доенчиња.

Клинички е докажано дека интензитетот на симптомите е намален повеќе од три пати!

Овозможува комфорна употреба, активен е 8 часа – го покрива периодот во текот на ноќта

Чоколадни меченца со детски добри бактерии и пробиотик со неодолив вкус кој децата го сакаат.

Прва линија во терапијата на акутна дијареја кај деца според европските препораки.