ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Испратете ни прашање
Прашање

Која е дозата на цинк и витамин C во една капсула?

Одговор

Во една капсула се наоѓа препорачана дневна доза цинк (10 mg) и витамин C (80 mg)